OVER JVE-KITAFDICHTING

Sinds de oprichting in 2009 heeft JVE-kitafdichting een sterke naam opgebouwd op het gebied van afdichtingen. Dankzij onze flexibele organisatie zijn onze werknemers over het gehele land inzetbaar en niet alleen in specifieke regio’s. Ontdek hier meer over wat wij doen.

1. Badkamer kitten

Het kitten van uw badkamer is geen eenvoudige klus. Het is belangrijk dat uw badkamer op de juiste manier wordt gekit. Dit kunt u het beste aan een specialist overlaten. JVE-kitafdichting is een kitbedrijf dat de juiste specialisten in dienst heeft die uw badkamer moeiteloos afkitten. Wij kunnen uiteraard ook eerst uw oude kit verwijderen in uw badkamer.

✓  Toilet en sanitair

✓  Wand- en vloeraansluitingen

✓  Afvoerputjes en draingoten

Voordelen badkamer kitten door een kitbedrijf

Het is belangrijk om uw badkamer goed te kitten omdat er dagelijks veel water langs de naden in uw badkamer stroomt. Zo voorkomt u bijvoorbeeld lekkages. Ook is het kitten van uw badkamer belangrijk vanwege de schimmel die in vochtige naden kan ontstaan. Daardoor kan uw badkamer schade oplopen. Door uw badkamer goed te kitten voorkomt u schimmel en kunt u zo lang mogelijk genieten van uw badkamer. Een kitbedrijf heeft hier veel ervaring mee.

Badkamer laten kitten door JVE-kitafdichting

De werknemers van JVE-kitafdichting hebben jarenlange ervaring en kunnen zonder problemen uw badkamer kitten. Wij kitten uw badkamer met garantie. Hierdoor kunnen wij u een garantie bieden van 5 jaar op het kitten van uw badkamer. Hierdoor hoeven de kitwerkzaamheden niet elk jaar opnieuw uitgevoerd te worden.

Jve-kitafdichting is u graag van dienst bij het kitten van uw badkamer. Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden zijn voor het kitten van uw badkamer. Vraag naar de mogelijkheden.

2. Structurele beglazing afkitten

Structurele beglazing afkitten heeft als doel om glasvlakken te bouwen met maximale transparantie. Het constructieve doel van structurele beglazing afkitten is om een zelfdragende constructies te maken met een maximale inzet van glas.

  Bouwkundige aansluitingen

✓  Beglazing in kozijnen

✓  Beglazing als gevel

Waarvoor wordt afkitten van structurele beglazing toegepast?

Structurele beglazing afkitten wordt voornamelijk toegepast voor daken en gevels. Binnen toepassingen komen ook voor in de vorm van binnenwanden, vloeren, balustrades en liften. Wat kenmerkend is voor structurele beglazing is dat er tussen de verschillende glaspanelen zich geen kozijnconstructie bevindt. Dit maakt dat structurele beglazing een specifieke constructie is die grote precisie en aandacht vereist.

Structurele beglazing & kitwerk

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van structurele beglazing voor daken en gevels. Deze constructies die volledig bekleed zijn met glas eisen veel aandacht als het gaat om het afdichten van de materialen onderling of de verlijming ervan. Bij structurele beglazing is het dan ook van groot belang om de juiste kitsoort te gebruiken voor het afkitten daarvan. Daarnaast is het van belang om goed te ontvetten en alle restanten van de kit van het glaswerk te verwijderen. Wij hebben hiervoor de kennis in huis over het te gebruiken product.

3. Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg wordt in bouwwerken aangebracht om de bewegingen door de thermische werking van materialen op te vangen. Deze thermische werking wordt veroorzaakt door het verschil in temperatuur en andere weersinvloeden. Voor huiseigenaren vormt de dilatatievoeg vaak een storende voeg. Dit komt voornamelijk doordat vuil en vocht zich verzamelen in de dilatatievoeg en een vervuilende werking heeft op de gevel. Door dilatatievoegen aan te brengen kan dit op worden gelost.

✓  Geveldilataties

✓  Balkon- / galerijaansluitingen

✓  Prefab betonaansluitingen

Waarom een dilatatievoeg?

Een goede dilatatievoeg dient het uitzetten en inkrimpen van materialen op te vangen. Door de dilatatievoeg op te vullen met een rugvulling en de juiste kitsoort wordt voorkomen dat er scheuren of vervormingen gaan ontstaan in de gevel. Het gebruik maken van de juiste kitsoort is hierbij van essentieel belang, omdat iedere dilatatievoeg te maken heeft met andere trek- en drukkrachten. Deze dienen goed te worden opgevangen door de dilatatie kitvoegen. Daarnaast wordt voorkomen dat vuil en vocht zich ophopen in de dilatatievoeg. Hierdoor ziet de gevel er een stuk fraaier uit.

De voordelen van een dilatatievoeg
  • Waterdicht
  • Vangt trek en druk krachten goed op.
  • Strakke afwerking op desgewenst kleur (eventueel bezanding mogelijk)

Wilt u MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER UW PROJECT?

4. Aanbrengen brugvoeg

Wij richten ons hier op het belang van het aanbrengen van een brugvoeg. Het aanbrengen van een brugvoeg is namelijk zeer specialistisch werk waarbij het essentieel is dat dit op de juiste wijze en met behulp van de juiste hoogwaardige materialen wordt gedaan. Om schade te kunnen voorkomen is het van belang dat het aanbrengen van brugvoegen door ervaren en vakbekwame professionals wordt gedaan. Daarnaast weet u dan zeker dat het aanbrengen van brugvoegen op de juiste manier is gedaan en de brugvoegen aan alle eisen voldoen.

✓  Parkeerdekvloeren

✓  Zwaarbelaste constructies

✓  Afdichten grote betonvelden

Waarvoor wordt de brugvoeg gebruikt?

Het aanbrengen van een brugvoeg wordt voornamelijk gedaan om dilatatievoegen, in bijvoorbeeld (prefab) betonnen galerij- en balkonelementen, aan de bovenzijde duurzaam af te dichten.

Een brugvoeg dient om de bewegingen van constructiedelen op te vangen. Het aanbrengen van een brugvoeg wordt dus gedaan om de duurzame vervormingen en thermische belasting van verschillende materialen op te kunnen vangen. Tegelijkertijd moet de brugvoeg waterdichtheid verzekeren. Het aanbrengen van een brugvoeg zorgt voor een waterdichte afsluiting en voorkomt vochtproblemen en lekkages die het gevolg kunnen zijn van extreme weersinvloeden. Zonder een goede afdichting kan lekwater namelijk via de consoles een woning binnendringen en allerlei schade aanrichten. Om aan deze eisen tegemoet te kunnen komen dient een brugvoeg aanbrengen door een echte professional te worden gedaan.

Wat zijn de voordelen van het aanbrengen van een brugvoeg?
  • Een brugvoeg aanbrengen kan sterk werkende voegen duurzaam afdichten en lekkages voorkomen.
  • Overbruggen te smalle voegen Dilataties.
  • Oude, defecte en moeilijk verwijderbare kit- of bitumenvoegen hoeven niet te worden verwijderd.
  • Licht beschadigde voegranden worden weggewerkt.
  • Geven een grotere zekerheid door visueel goed controleerbare hechtvlakken.
  • Zorgen voor dubbele zekerheid, indien met ondervoeg uitgevoerd.

Hulp nodig bij afdichtingen?

JVE-kitafdichting is bij veel prestigieuze projecten betrokken voor projectontwikkelaars, hoofdaannemers, woningbouwverenigingen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in kitwerk voor zowel nieuwe applicaties als het vervangen van bestaande voegvulling.

Powered by gmapgen fr & groen gas

Arendlaan 16
5022 AV Tilburg

Hulp nodig bij afdichtingen?

JVE-kitafdichting is bij veel prestigieuze projecten betrokken voor projectontwikkelaars, hoofdaannemers, woningbouwverenigingen en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in kitwerk voor zowel nieuwe applicaties als het vervangen van bestaande voegvulling.

Powered by gmapgen fr & groen gas

Arendlaan 16
5022 AV Tilburg